EL DIUMENGE 18 DE FEBRER 2024 SE CELEBRA EL XIV GEGANT DE PEDRA A LA SERRA DE SEGÀRIA

Hi haurà tres modalitats; dos de carrera (es podrà triar entre 13,5 km o 21 km) i una de caminants (13,5 km)

Ondara, 29.01.24. El Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat per al diumenge 18 de febrer de 2024 la marxa i carrera per muntanya XIV Gegant de Pedra (GDP XIV), que discorrerà per la Serra de Segària. La marxa es podrà efectuar caminant o corrent per un paratge natural de gran bellesa com és la serra de Segària. Els corredors podran triar entre córrer 13,5 o bé 21 quilòmetres; mentre que per als caminants la marxa serà de 13,5 quilòmetres.

La prova ha sigut presentada a l’Ajuntament d’Ondara pel Regidor d’Esports, Lluís Fornés; els representants del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno i Pep Giner; la tècnica d’Esports, Ana Ribes, i l’oficial de la Policia Local, Desi Torres. Cal destacar que el XIV Gegant de Pedra estarà inclòs al VI Circuit Trail la Marina, que està integrat per 14 curses en 14 pobles (Forna Benigembla, Xaló, Gata de Gorgos, Calp, Callosa, Polop de la Marina, Pedreguer Ondara, Orba i la Vall de Laguar, Pego, la Vall de Gallinera, Senija, i Confrides). Unes curses que es van iniciar a l’octubre 2023 i finalitzaran al mes de maig d’enguany 2024.

Les inscripcions per al XIV Gegant es poden fer online en la web de www.mychip.es , en l’enllaç https://www.mychip.es/e/gegant-de-pedra-ondara-ctm-2324 i també de forma presencial a l’oficina d’assegurances Allianz d’Ondara (Avinguda Doctor Flèming 36). La quota d’inscripció és de 20 euros per a còrrer 21 km, i 15 euros per caminar o còrrer 13,5 km. L’eixida serà a les 8:30 hores del diumenge 18 de febrer per als corredors que facen 21 quilòmetres (desnivell 1185m); a les 9 hores per als corredors que facen 13,5 quilòmetres (desnivell 600m), i a les 9:10 hores per als caminants (13,5 km, desnivell 600m). L’eixida i la meta seran al Parc Municipal de Segària. Els participants aniran recorrent tota la Serra de Segària, passant pels termes municipals d’Ondara, Beniarbeig, Benimeli, Ràfol d’Almúnia i El Verger. Els participants en el XIV Gegant de Pedra podran arreplegar els seus dorsals de la cursa en Decathlon Ondara en el seu horari d’obertura (de 10 a 21 hores) el dissabte 17 de febrer. També es podran arreplegar en la línia d’eixida (Parc de Segària) el diumenge 18 de febrer des de les 7:30 hores.

El XIV Gegant de Pedra està organitzat pel Club d’Atletisme d’Ondara i l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d’Ondara i dels Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger. Lluís Fornés ha volgut agrair al Club d’Atletisme d’Ondara la seua organització d’aquest esdeveniment esportiu, i a tots els col·laboradors per la seua contribució a què aquesta prova siga una realitat.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.