GRAN ASSISTÈNCIA ALS ACTES DEL MIG ANY DE SANT JAUME D’ONDARA 2024

Centenars de persones van gaudir de les activitats, que van comptar amb propostes per a totes les edats: pilota, actuacions de música en directe, “bous amb carretons”, parc infantil, esmorzars i dinar popular

Ondara, 29.01.24. Dissabte passat 27 de gener, en un dia assolellat que va permetre el gaudi de tots els actes, Ondara va celebrar el Mig Any de Sant Jaume 2024 amb diversos esdeveniments i activitats durant tota la jornada, que van comptar amb una altíssima participació. Una celebració que ha estat organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, dirigida per Jordi Ruiz.

Les activitats del Mig Any de Sant Jaume van començar al Prado, on menuts i majors van participar al matí en el parc infantil amb unflables i activitats, i amb els esmorzars. A la vesprada, xiquets i xiquetes de totes les edats, acompanyats pels seus familiars, van participar en la solta de “bous amb carretons” a la plaça de Bous, que va ser un èxit total, i en la que els més menuts es van divertir moltíssim. En l’àmbit esportiu, el trinquet municipal d’Ondara va congregar als amants de la pilota per a les partides de penyes i quintades del Mig Any de Sant Jaume.

Al migdia, el Prado va acollir «La Dinaora» amenitzada pel grup Soulomonics, i a continuació, va haver-hi dinars populars, de cabasset o de fideuà d’ànec; un dinar al Prado que va ser tot un èxit de participació i va comptar amb l’assistència de més de 400 persones, agrupades per penyes i quintades. Al dinar li va seguir música amb el DJ Àlex Femenia. Com a colofó, va actuar l’orquestra No Comment, fent gaudir a tots i omplint el Prado de gom a gom a la vesprada-nit. Durant tot el dia hi va haver servei de barra i música dins del Prado

El Regidor de Festes i Tradicions d’Ondara, Jordi Ruiz, ha valorat molt positivament totes les activitats celebrades amb motiu del Mig Any de Sant Jaume, indicant que aquesta oferta festiva i d’oci va destacar per la seua bona organització, l’alta participació i el bon ambient que es va poder apreciar entre els assistents, que van viure aquest avanç de les Festes de Sant Jaume 2024 amb molta il·lusió i entusiasme. Al mateix temps, ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Jaume, Bar Trinquet, Club de Pilota Ondara, i de la Penya Taurina en l’organització de les activitats.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.