PROGRAMACIÓ AGENDA ONDARA FEBRER 2024

PROGRAMACIÓ AGENDA ONDARA FEBRER 2024
Dissabte 3 de febrer, Casa de cultura, 08.30 hores
VI JORNADES D’EDUCACIÓ INFANTIL A LA MARINA ALTA Ser i estar: acompanyament de la persona educadora. Ponent: Eva Sargatal Inscripcions: agendaondara.es Preu: 5€
Diumenge 4 de febrer, Plaça de bous d’Ondara.
FESTA I TRADICIÓ EN LA JOIA LLEVANTINA D’ONDARA. 11.30h Tentadero amb la participació de novillers comarcals. 13.30h Dinar de germanor i tertúlia taurina. 16.30h Capea. Prova de novilles. Organitza i venda d’entrades: Associació cultural taurina Ondara.
Diumenge 4 de febrer, Auditori Municipal, 18.30 hores
NIT DE SAINETS AMB VALENTES I POSITIVES Presenten: A mi no m’agrada criticar i Mortes de fam A benefici de l’AECC Donatiu: 6€ Venda d’entrades Junta Local AECC d’Ondara.
Dilluns 5 i dimarts 6 de febrer, IES Xebic
TALLER Prevenció sobre el bon ús de les TIC. Dirigit a l’alumnat de Primer d’ESO. Impartit per el servei d’UPCCA de la MASSMA.
Dimecres 7 de febrer, Casa de cultura, 18.00 hores
L’HORA DEL CONTE. Representació del conte “El lleó vergonyós i els seus amics” A càrrec de Lluís Fornés ,Mar Chesa, Ana Marsal, Raul Oliver , Víctor Puigcerver, Jan Fornes, Pol Fornés , Kiko Oliver i Anna Puigcerver.
Divendres 9 de febrer, Casa de cultura, 20.00hores
PRESENTACIÓLa muerte más extraña de Oslo” a càrrec del seu autor, Raúl York Presentarà l’acte Toni Marí
Dissabte 10 i diumenge 11 de febrer
ESCAPADA La Suïssa mantxega. Ayna, Riu Mundo i Riopar. Organitza i informació: Mestresses de casa d’Ondara.
Dissabte 10 de febrer, Casa de cultura, 19.00 hores
MÚSICA Concert Grup “Tres Claus” Components: Sonia Vallés Fornet (piano) Merxe Pineda Poquet (violí) Paco Pineda Poquet (violoncel)
Diumenge 11 de febrer, Auditori Municipal, 19.00hores
TEATREL’Horta Teatre” presenta “L’últim ball” De Carles Alberola Amb ALFRED PICÓ I CARLES ALBEROLA Dos còmics, dues velles glòries del teatre valencià, un retirat i jubilat, l’altre encara en actiu i malvivint com pot, participen en un acte benèfic. Fa vint anys que no treballen junts. Fa vint anys que no es parlen. Finalment decideixen que aquella actuació siga el seu últim ball.
Dimarts 13 de febrer, Espai Jove, 10.00 hores
TALLER “L’ADMINISTRACIÓ A PROP TEU” Un taller on aprendre sobre l’Administració electrònica i el certificat digital. Podràs obtenir també el certificat digital i la clau permanent. Inscripcions a: joventut@ondara.org
Dimecres 14 de febrer, Casa de cultura, 17.30 hores
L’HORA DEL CONTE. “Llegim i compartim” amb Mireia Bazu. A partir de 6 anys. Inscripció a la Biblioteca Municipal.
Divendres 16 de febrer, Auditori Municipal, 22.30h
CONCERT BARNASANTS CANÇÓ D’AUTORAlbert Plà” presenta “Os acordáis? En aquesta ocasió es puja al escenari sol, en estat pur, amb aquesta força que té per teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d’una poètica inusual, devastadora i electritzant. Preu: 15€ Info i Entrades: agendaondara.es
Dissabte 17 de febrer, Casa de cultura, 18.30h
CONCERT BENÈFIC FLAUTES I PIANO Obres del compositor Herman Beeftink A benefici de l’AECC Donatiu: 6€ Venda d’entrades Junta Local AECC d’Ondara.
Dimecres 21 de febrer, Casa de Cultura, 18.00h
L’HORA DEL CONTE Amb Valeria Mengual
Dijous, 22 de febrer, Casa de Cultura, 20.00h
CONTAHISTÒRIES PER ADULTS Núria Urioz ens presenta “Humitat relativa” Sessió de contes eròtic festius.
Dissabte, 24 de febrer, Auditori Municipal
EUGENI ALEMANY, A NINGÚ QUE LI PASSE Dues sessions: 18.00 h – Completa 21.00 h Donatiu: 20€ Organitza i venda d’entrades: Comissió festes Soledat 2024
Dimecres, 28 de febrer, Casa de Cultura, 20.00h
L’HORA DEL CONTEMira Rosana projectes teatrals” presenta “La flor Flora”
Publicado en Actualitat, Cultura.