EL SERVEI “L’ADMINISTRACIÓ PROP DE TU” DE LA SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN A ALACANT ARRIBA A ONDARA EL 13 DE FEBRER

Ondara, 22.01.24. El pròxim dimarts 13 de febrer tindrà lloc a l’Espai Jove d’Ondara una sessió informativa del Pla “La Administración cerca de ti”. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Ministeri de Política Territorial que persegueix acostar l’Administració General de l’Estat a la ciutadania, especialment a la de l’àmbit rural, amb la finalitat de fer efectiu el dret d’accés a tots els serveis públics, amb independència del lloc de residència. El Pla “La Administración cerca de ti” pretén que els veïns de municipis d’entre 500 i 8.000 habitants senten pròxima l’administració del Govern d’Espanya, perquè no hagen de desplaçar-se a les capitals de província a realitzar les gestions amb el Govern i puguen realitzar els tràmits electrònicament.

“La Administración cerca de ti” tindrà lloc la seua sessió de jornada formativa a l’aula de l’Espai Jove d’Ondara el dimarts 13 de febrer a les 10 hores. Va dirigida a la ciutadania, i en la jornada s’assessorarà als assistents en els seus tràmits i gestions més habituals amb l’administració, s’ ajudarà a obtenir el certificat digital i Cl@ve permanent per a relacionar-se electrònicament amb les Administracions Públiques. En cas de que alguna persona menor d’edat vullga obtindre la firma electrònica, caldrà portar una autorització (document adjunt). Les persones interessades en participar poden fer la seua inscripció a joventut@ondara.org .

LA ADMINISTRACIÓN CERCA DE TI – ONDARA – ESPAI JOVE, 13 DE FEBRER A LES 10 HORES:

→Serveis que presta la Subdelegació.

→L’Administració Electrònica i els serveis disponibles.

→Com i on usar la firma digital.

→Funcionament de la carpeta ciutadana.

→Informació sobre tràmits.

→Pots obtenir la teua firma electrònica (Certificat digital i Cl@ve)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.