AHIR ES VA CELEBRAR LA BENEDICCIÓ D’ANIMALS EN HONOR A SANT ANTONI A ONDARA 2024

Uns 400 animals van ser beneïts ahir enfront del Prado

Ondara, 22.01.24. Ahir va tindre lloc la Benedicció d’Animals de Sant Antoni; tota una tradició per als amants dels animals d’Ondara. Any rere any, són centenars les persones de totes les edats que es congreguen enfront del Prado perquè els seus animals i mascotes siguen beneïts. Després de la cercavila de cavalls i carros pel centre d’Ondara, i després de la missa dominical, es va recollir la imatge de Sant Antoni i va tindre lloc la popular benedicció dels animals al recinte del Prado, per part del rector d’Ondara, Ximo Silvestre.

Els veïns i veïnes d’Ondara van eixir al carrer per a participar en aquest acte de la Benedicció d’Animals de Sant Antoni, que va estar organitzat per l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Jordi Ruiz, i de la Parròquia de Santa Anna. Enguany van participar prop de 400 animals de totes les espècies (gossos, gats, aus, tortugues, rosegadors…); i molts cavalls. Tots els amos dels animals van rebre un detall per participar en l’acte.

D’altra banda, el dissabte 20 de gener es va celebrar al recinte del Prado la foguera i dinar popular de Sant Antoni, organitzat pels Festers del Crist 2024, i també van eixir els Carreters i Cavallistes d’Ondara realitzant una cercavila pel poble (amb la Baixada de l’arbre).

Totes les fotos:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=laveudondara&set=a.893233229471671

Publicado en Actualitat, Ajuntament.