DIA DE COMPRES: LA GUANYADORA DEL SORTEIG DE NADAL DE L’ACO, SÍLVIA MENGUAL, GASTA EL PREMI DE 1.000 EUROS EN ELS COMERÇOS LOCALS

Ondara, 22.01.24. Sílvia Mengual Bisquert, la guanyadora del Sorteig de Nadal de l’ACO (Associació de Comerciants d’Ondara), “El Nadal al comerç d’Ondara, Tot queda en casa”, està anant hui de compres. Acompanyada per membres de la directiva de l’ACO (la seua presidenta Inma Peiró i vocal Esther Perelló), l’afortunada està anant hui dilluns 22 de gener als comerços locals en els quals gastarà el premi. Per fer les compres, des de l’ACO han posat a la seua disposició un cotxe descapotable. Haurà de gastar els mil euros del premi en compres en establiments de l’ACO durant el dia de hui.

ACO, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, havia desenvolupat aquesta campanya especial d’animació a les compres nadalenques “El Nadal al comerç d’Ondara, Tot queda en casa”, amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Ondara. Podien participar tots els clients que realitzaven compres durant el termini que s’havia establit, de l’1 de desembre al 5 de gener, en algun dels negocis associats a l’ACO (més de 70). Per cada compra realitzada, obtenien una participació per al sorteig. El passat 8 de gener de 2024 es va realitzar el sorteig del premi entre totes les persones participants, i va resultar com a guanyadora Sílvia Mengual. Hui, Sílvia està vivint una jornada molt especial per a utilitzar el premi en els comerços locals.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.