L’AJUNTAMENT D’ONDARA REP ELS ONDARENCS NEBULOSSA AMB MOTIU DE LA SEUA PARTICIPACIÓ AL BENIDORM FEST 2024

  • La cançó Zorra del duet ondarenc és un fenomen viral des de la seua estrena que ja ha superat el milió de reproduccions tant a Spotify com a Youtube
  • Mary Bas i Mark Dasousa conformen un projecte musical que nasqué el 2021 amb el treball Poliédrica de mi

Ondara, 22.01.24.«Donar-los tot el recolzament que cal i que requereix el fet d’haver aconseguit el que han aconseguit els Nebulossa: un èxit del qual estem orgullosos tots els ondarencs i ondarenques ja que és la primera vegada en la història que un grup d’Ondara arriba a la projecció que han assolit Mary Bas i Mark Dasousa amb la seua selecció com a participants al Benidorm Fest 2024, avantsala del festival d’Eurovisió». Amb aquestes paraules, la Regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Raquel Mengual, ha rebut als que són, sense cap mena de dubte, els artistes del moment al nostre país. Una recepció institucional que ha tingut lloc hui al despatx d’Alcaldia en presència de membres de l’Equip de Govern per tal de donar compte d’un dels fenòmens musicals de la temporada que, a més, és 100% ondarenc, tal com ha incidit l’Alcalde, José Ramiro, en imposar-los el pin de l’Ajuntament d’Ondara als membres d’una agrupació que es donava a conéixer el 2021 amb el disc de debut Poliédrica de mi.

Amb tot, Nebulossa és fruit de l’experiència i el talent de molts anys de feina i experimentació. No debades, el projecte el conformen tant Mark Dasousa -productor i fundador d’Atomic Studio amb més de 23 anys de trajectòria produint tota una generació essencial de bandes contemporànies tals com Zoo o La Fúmiga- com Mary Bas, vocalista que ja col·laborà amb enregistraments en l’anterior agrupació de Dasousa, Solar. De fet, la transcendència que ha assolit el seu tema Zorra, amb què van ser seleccionats per a participar al Benidorm Fest 2024, és una lletra i alhora emblema que la seua intèrpret defen des d’un activisme tan feminista com alliberador. Segons ha expressat hui Bas, «sabíem que la cançó no anava a passar desapercebuda, però tot el que ha passat fins ara és increïble». I és que el tema ja supera el milió de visites tant a Spotify com a Youtube, havent-se consolidat en xarxes socials com TikTok com un dels fenomens més efervescents del moment. És aquesta viralitat la que ha permés que el tema dels ondarencs siga un dels favorits de cara al Benidorm Fest que arrancarà el proper dimarts 30 de gener amb una expectació ben justificada.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.