LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS I LA POLICIA LOCAL D’ONDARA CONVOQUEN UNA REUNIÓ PER A LES PENYES QUE TENEN EL GARITO EN LA O-30 EL DIVENDRES 2 DE FEBRER

Ondara, 19.01.24. La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Jordi Ruíz, i la Policia Local d’Ondara, han convocat a les penyes de Sant Jaume que tenen el seu garito en la O-30 (Ronda Generalitat) a una reunió organitzativa, que se celebrarà el divendres 2 de febrer a les 18:30 en l’Espai Jove d’Ondara.

Des de la Regidoria de Festes es remetrà una carta a totes les penyes d’aquesta zona per remarcar l’assistència d’almenys un representant de cada penya (màxim 2 representants per penya). En la reunió participaran membres de la Policia Local, de l’Ajuntament i de les penyes.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA * POLICIA LOCAL ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.