LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS D’ONDARA ORGANITZA EL MIG ANY DE SANT JAUME EL DISSABTE 27 DE GENER 2024

Els actes inclouran esmorzar i dinar, bous amb carretons, pilota, DJ i música en directe amb els grups Soulomonics i No Comment

Ondara, 15.01.24. Ondara viurà el dissabte 27 de gener 2024 el Mig Any de les Festes Populars de Sant Jaume 2024, organitzat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Jordi Ruiz. Enguany, de nou, s’oferiran activitats infantils i de pilota, dinar, música, bous amb carretons, a més de la festa vespertina amb música en directe, i animació durant tota la jornada al Prado, amb esmorzars, servei de barra i música. Com a colofó, actuarà l’orquestra No Comment. El cartell i programa del Mig Any de Sant Jaume ha sigut presentant hui per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruiz.

Les activitats començaran a les 9:30 amb els esmorzars al Prado amb servei de barra. A les 11 hores tindrà lloc l’obertura del parc infantil amb unflables per a xiquets i xiquetes de totes les edats al voltant del Prado. També pel matí, a les 11 hores començaran les partides de raspall per a Penyes i Quintades del Torneig Mig Any de Sant Jaume 2024 al Trinquet Municipal d’Ondara (Inscripcions 607364935). A les 12 hores començarà al Prado «La Dinaora» amenitzat pel grup Soulomonics, i a les 14 hores, hi haurà dinar. A continuació, més música amb el DJ Àlex Femenia.

Els més menuts tornaran a gaudir del Mig Any de Sant Jaume amb la solta dels bous amb carretons a la Plaça de Bous a les 17 hores. A partir de les 18 hores tindrà lloc la festa musical al Prado amb l’actuació en directe de l’orquestra No Comment. Durant tot el dia hi haurà servei de barra, i música dins del Prado.

El Regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruiz, ha animat a totes les penyes i quintades, i a tota la ciutadania en general, a participar en els actes programats, per a viure una jornada festiva que servisca per a fer passar una bona estona a tots aquells que esperen amb il·lusió l’arribada de les Festes Populars de Sant Jaume 2024. Al mateix temps, ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Jaume, Bar Trinquet, Club de Pilota Ondara, i de la Penya Taurina en l’organització de les activitats.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.