LA NOVA EDICIÓ “ONDARA ACTIVA – CREA O CONSOLIDA EL TEU NEGOCI” 2024 DE SUPORT ALS EMPRENEDORS LOCALS ES DESENVOLUPARÀ DEL 16 AL 29 DE FEBRER

Les inscripcions es poden realitzar ja en la web https://ondaractiva.com/programa-formativo-ondara-activa

Ondara 15.01.24. La nova edició del programa d’impuls local per a la creació i consolidació d’empreses “Ondara Activa” 2024, impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual), es desenvoluparà del 16 al 29 de febrer. Amb la nova edició “Ondara Activa”, l’Ajuntament d’Ondara torna a apostar per la formació d’emprenedors, per l’empresa i el comerç. “Ondara Activa” 2024 es consolida així com un projecte global dirigit als emprenedors locals que constarà de diverses accions, incloent-hi un curs a mesura per a emprenedors que estiguen interessats a implantar i/o consolidar una empresa a Ondara; “màster class”; i sessions amb tutors, entre altres iniciatives.

«ONDARA ACTIVA 2024: crea o consolida el teu negoci» és un servei gratuït de formació i mentorització per a desenvolupar el projecte emprenedor o consolidar un negoci amb majors garanties d’èxit. Es tracta d’uns tallers amb formació especialitzada en diferents àrees empresarials, tutories personalitzades per a orientar millor el negoci al mercat, així com aportar informació de les ajudes i subvencions que millor encaixen amb les necessitats específiques del projecte i/o empresa. Es desenvoluparà del 16 al 29 de febrer de 2024, de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:30h. en l’Espai Català i empreses participants. Les inscripcions es poden realitzar en la web https://ondaractiva.com/ . Les places són limitades. Pot participar en aquest programa qualsevol veí/ veïna del municipi d’Ondara amb una idea empresarial-idea de negoci, o persona interessada que haja iniciat o vullga iniciar una activitat en el terme municipal d’Ondara. https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2024/01/ONDARA-ACTIVA-PROGRAMA-FORMATIVO-2024-1.pdf

El programa es divideix en 4 fases/àrees de suport:

1-SESSIONS FORMATIVES

En diferents àrees empresarials, màrqueting i vendes, finances i finançament, estratègia empresarial de la mà d’experts professionals amb més de 20 anys d’experiència. El programa formatiu s’impartirà del 19 al 23 de febrer, de dilluns a divendres, en horari de 16:00h a 20:30 hores, en l’Espai Català d’Ondara. Els professors que impartiran les sessions són Pepe Crespo, Pedro Reig, Ana Sáez, Guillermo Salvador i Mª José Machado. Els mòduls que s’impartiran són: Aterratge i focus; Model de negoci, segmentació i estructura; Aspectes econòmic i financers; Formes jurídiques, relacions laborals i fiscalitat; i Eixir a vendre, màrqueting digital.

2-TALLERS AMB EMPRESARIS

Masterclass de la mà de destacades empreses comarcals i visites a les seues empreses. Les empreses que col·laboren enguany són Alondra, MasyMas, Ale-Hop, Servicolor, i Twelve Beauty.

3-TUTORIES: ACOMPANYAMENT I MENTORITZACIÓ

Mentoríes personalitzades que permetran un seguiment i correcte desenvolupament dels projectes i el seu continu avanç

4-AJUDES I SUBVENCIONS

A través d’oficina ADL d’Ondara, destinades a persones emprenedores i empreses de fins a 3 anys d’activitat.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA * ONDARA ACTIVA

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.