EL FOTOCLUB CAMBRA FOSCA INAUGURA LA SEUA NOVA MOSTRA «ELEMENTS» A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

L’exposició del col·lectiu podrà visitar-se durant tot el mes de gener de 2024 a la Casa de Cultura ondarenca

Ondara, 15.01.24. La Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura ondarenca acollí el passat divendres la inauguració de la nova exposició fotogràfica del Fotoclub Cambra Fosca, la qual podrà visitar-se fins al proper dimecres 31 de gener. Tal com el membre del col·lectiu fotogràfic Víctor Pérez va manifestar en declaracions el mateix divendres als Matins de la Veu d’Ondara per descriure el conjunt de l’exposició, «es tracta d’una mostra on hem treballat els elements de la natura com a repte per als nostres retrats».

Pérez explicà a més com la fotografia i els avanços tècnics han permés un luxe de detalls que fan del llenguatge fotogràfic un repte constant per als integrants d’un fotoclub amb representativitat comarcal i amb un clar activisme artístic pel que fa a la difusió i promoció de la disciplina.

Publicado en Actualitat, Cultura.