ARRANQUEN ELS NOUS TALLERS D’OCUPACIÓ 2023 «ONDARA, APOSTEM PEL TEU FUTUR IX I X»

  • La Casa de Cultura, amb els alumnes de jardineria i forestal, i l’Espai Jove amb les alumnes del taller de sociosanitària han estat les instal·lacions on hui dimarts s’han presentat ambdós cursos. Els 30 alumnes contractats entre ambdós cursos realitzaran un total de 1920 hores formatives durant un curs que es desenvoluparà fins la fi de 2024

Ondara, 02.01.23. Hui dimarts 2 gener de 2024 ha tingut lloc l’acte de presentació dels Tallers d’Ocupació «Ondara, apostem pel teu futur IX i X», tant per al nou alumnat de Jardineria i Forestal, el qual ha arrancat el curs a la Casa de Cultura, com per a les alumnes d’Atenció Sociosanitària, les quals han encetat el curs a les instal·lacions de l’Espai Jove. Ambdós actes d’obertura han comptat amb la presència de l’alcalde d’Ondara, José Ramiro, i de la regidora de Promoció Econòmica Raquel Mengual. Així mateix, aquests dos tallers d’ocupació que es desenvoluparan durant un any al municipi s’han gestionat per mitjà de l’ADL-Afic d’Ondara, amb subvencions concedides pel Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball).

El Taller d’Ocupació per a Dones “Ondara Apostem pel teu futur IX” en Atenció sociosanitària a persones dependents, amb 12 mesos de duració, correspon al nivell de certificat de professionalitat II, i es realitzarà gràcies a la subvenció tramitada per l’ADL-AFIC d’Ondara per valor de 266.240’40 euros. Aquest programa constarà de formació teòrica i pràctica, i les alumnes treballaran com a auxiliar d’atenció sociosanitària per donar suport a la plantilla de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara a la mateixa vegada que es formen en aquesta especialitat. Un total de 10 alumnes cursaran així un programa que compta amb dues formadores suplementàries.

D’altra banda, el Taller d’Ocupació «Ondara, apostem pel teu futur X» per a alumnat de les especialitats de Jardineria i Forestal comptarà amb certificacions de professionalitat I i II, es realitzarà amb una subvenció de 532.480,80 euros i abraçarà un total de 1920 hores formatives remunerades a partir de la contractació de 20 alumnes i 4 formadors (entre l’equip docent i directiu), els quals que han sigut contractats per l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, AFIC.