ELS EMISSARIS REIALS REBEN LES CARTES I DESITJOS DELS XIQUETS I XIQUETES D’ONDARA

El Prado d’Ondara acollí ahir dimarts de vesprada el Campament Reial: festiu preàmbul de la gran Cavalcada de Reis que tindrà lloc el proper divendres 5 de gener

Ondara, 03.01.24. Ahirdimarts 2 de gener,el poble d’Ondara rebé amb entusiasme els emissaris de Melcior, Gaspar i Baltasar, els quals establiren el seu Campament Reial a l’Edifici del Prado per tal de recollir les cartes dels xiquets i xiquetes d’Ondara en el marc d’una ambientació tan immersiva com sorprenent.

El Regidor de Festes i Tradicions i d’Infància, Adolescència i Joventut, Jordi Ruiz-Orejón, hi actuà com a amfitrió i aprofità l’acte per recordar que aquest divendres 5 de gener serà quan els Reis Mags d’Orient arribaran a Ondara amb el seu seguici. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’ha preparat una magnifica cavalcada que eixirà a les 18.00 hores des del CEIP Sanchis Guarner i recorrerà els carrers d’Ondara per l’itinerari de costum (Av. d’Alacant, C/ la Pau, C/Sant Domènech, Plaça del País Valencià, Av. Dr. Fleming, C/General Bosch) fins aplegar a l’edifici del Prado. En arribar al Prado, els tres Reis i el seu seguici seran rebuts per l’Alcalde d’Ondara, el Regidor de Festes i el cap de la Parròquia; saludaran a tots els xiquets/es i recolliran les seues últimes peticions. En la Cavalcada participaran activament la Unió de Pensionistes d’Ondara, la Confraria del Crist de l’Agonia, la Comissió de la Soledat 2024, l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, els Juniors Santa Anna, així com l’Associació de Mestresses d’Ondara. També comptarà amb l’animació musical de D’Ondara Colla de Dolçaines i tabals, la Unió Musical d’Ondara i el grup de percussió Ondarattack; i els balls de l’Escola de Gimnàstica Rítmica d’Ondara. D’altra banda, ja el dissabte 6 de gener, ses Majestats i els seus emissaris reials participaran en la parròquia Santa Anna de la Missa del dia de Reis a les 12.00 hores, i en acabar, i abans de emprendre el viatge de tornada, visitaran a les persones majors d’Ondara a la Residència Mare de Déu de la Soledat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.