LLIURATS ELS PREMIS DEL I CONCURS D’APARADORS DE NADAL VILA D’ONDARA

El lliurament dels premis organitzats per l’Associació de Comerciants d’Ondara (ACO) i la Regidoria de Promoció Econòmica ha tingut lloc hui divendres a l’Espai Català

Ondara. 29.12.2023. La Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica i l’ACO, Associació de Comerciants d’Ondara, han donat a conéixer hui divendres a l’Espai Català els noms dels comerços guanyadors del I Concurs d’Aparadors nadalencs Vila d’Ondara: BODAS Y FLORES, amb el tercer guardó de 50€, VINALIA amb el segon premi de 100€ i BODEGAS AGUILAR com a aparador guanyador dels 200€ del primer premi han estat els negocis destacats d’una convocatòria els cinc finalistes de la qual es donaren a conéixer ahir dijous.

Els diplomes han estat lliurats per la regidora de Comerç i Promoció Econòmica Raquel Mengual i per les integrants de la Junta Directiva de l’ACO Lorena Fornés i Maite Aranda, les quals han felicitat els comerços participants per l’alt grau de qualitat de les seues decoracions i la dificultat que aquest alt nivell ha suposat per al jurat de cara al veredicte. Així mateix, la responsable de l’àrea municipal de Comerç Raquel Mengual ha incidit en la felicitació a les empreses guardonades i ha aprofitat l’avinentesa per a encoratjar el teixit comercial local a participar en properes iniciatives d’estimulació i dinamització de l’empresariat ondarenc.

Publicado en Actualitat, AFIC.