JA ES CONEIXEN ELS FINALISTES DEL I CONCURS D’APARADORS DE NADAL VILA D’ONDARA 

Ondara. 28.12.2023. Després de la reunió i decisió del jurat designat per a la convocatòria, aquestos han sigut els comerços finalistes del I Concurs d’Aparadors nadalencs Vila d’Ondara: BODAS Y FLORES, VINALIA, AGUILAR, FLORISTERIA BLAU I LOTERIA ONDARA. 

Així mateix, demà divendres 31 de desembre, l’Espai Català acollirà a les 13:00 hores el lliurament dels premis i dels consegüents diplomes que els negocis podran lluir en els aparadors guardonats. Des de la Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica i ACO, Associació de Comerciants d’Ondara, es felicita als finalistes així com a tots els participants en aquesta iniciativa de promoció i dinamització estacional del teixit comercial ondarenc.

Publicado en Actualitat, Notícies.