LA XIII SANT SILVESTRE RECORRE ELS CARRERS D’ONDARA

Més de 500 participants es van sumar a la tretzena edició d’aquesta popular i divertida cursa que es va celebrar ahir, segon dia de Nadal, en un ambient festiu

Ondara, 27.12.2023. Combinant esport, diversió i festa, la tretzena edició de la Sant Silvestre d’Ondara es va celebrar ahir dimarts 26 de desembre, tradicional segon dia de Nadal, amb la participació de 504 persones entre corredors, corredores i caminants. Cal esmentar que enguany ha augmentat lleugerament el número de participants dins d’aquesta cursa i iniciativa solidària la recaptació de la qual va destinada a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara.

I és que, més enllà de la competició, un dels grans al·licients d’aquesta cita és l’ambient festiu i d’alegria tenint en compte l’incentiu dels guardons a les millors disfresses dels participants. Dins la classificació masculina la victòria va ser per a Jordi Ripoll seguit de Moha Rida i Andrejus Dolgovas en tercera posició. Pel que fa a les xiques, la primera classificada va ser Lourdes Mut Noguera seguida de Silvia Sainz Méndez i, en tercer lloc, Bernie O’Donovan. A més, tal com recollia la convocatòria, també s’hi van lliurar els premis a les millors disfresses. El premi a la millor disfressa grupal va ser per a les xemeneies de la Penya Calabruixa mentre que el segon premi va ser per al Millor Grup Running i la seua disfressa de núvols.

Des de la Regidoria d’Esports, organitzadora de la convocatòria amb la col·laboració del Club d’Atletisme Ondara, el seu responsable Lluís Fornés valorà l’èxit de l’edició d’enguany així com agraí a totes i a tots els participants la seua presència, així com el recolzament solidari. Pel que fa als agraïments, el responsable d’Esports també valorà el suport empresarial dels negocis col·laboradors i, ja a nivell institucional, la tasca de Protecció Civil i i la Policia Local.

Publicado en Actualitat, Esports.