EL PFQB VOS DESITJA BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2024

*Comunicat PFQB Ondara*

Hui, 21 de desembre de 2023 acaba el primer trimestre del PFQB «Ocupació Domèstica» de l’Ajuntament d’Ondara. Aquest programa es va iniciar el 13 de setembre amb quinze alumnes d’entre 16 i 18 anys. Durant aquest trimestre, hem realitzat diverses activitats pròpies i complementàries al programa.

A continuació vos presentem les més significatives:

Hem fet una Eixida a la Muntanya Segària, per conèixer les plantes aromàtiques que allí creixen i afavorir el respecte amb el nostre entorn natural.

Hem aconseguit el Carnet de Manipulació d’Aliments, necessari per poder fer ús de les instal·lacions de cuina del taller del PFQB.

Hem fet una eixida al Molí Coví per conèixer les instal·lacions que estan restaurant-se.

Hem visitat i aconseguit el carnet de la biblioteca.

Ens hem emocionat amb la Biblioteca humana, hem escoltat i debatut després d’una xerrada amb companyes de l’Associació Alanna i resilients de la violència de gènere. Hem pres contacte amb la realitat, hem escoltat el testimoni d’una companya de l’associació, que actualment ha sorgit de la violència domèstica, però sofreix violència vicària, sense poder-la demostrar davant d’un jutjat.

Amb l’arribada del Nadal hem preparat el taller de dolços nadalencs amb els iaios i iaies de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, i hem fet màgia amb l’arribada del missatger dels Reis Mags a l’alumnat d’educació infantil de Marjals d’Ondara. També hem preparat molts dolços per a les nostres famílies.

Hem acomiadat aquest trimestre amb els nostres desitjos per al proper any i els resultats acadèmics , amb molta il·lusió de seguir endavant per a enlairar-nos i arribar allí on ens proposem.

Gràcies a tots els que ens ajudeu perquè aquest programa siga una realitat i una oportunitat per als quinze joves que aquest curs hi formen part.

Des d’aquesta màgia, alegria i il·lusió, el PFQB VOS DESITJA BON NADAL I MILLOR ANY NOU 2024.

*Comunicat PFQB Ondara*

Publicado en Actualitat, Associacions.