CULMINEN ELS DOS TALLERS D’OCUPACIÓ «ONDARA, APOSTEM PEL TEU FUTUR VII I VIII», DE RESTAURACIÓ DEL MOLÍ COVÍ, I D’ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS, QUE HAN COMPTAT AMB 30 PERSONES DURANT 1 ANY

Les 30 persones han rebut durant aquest període formació bàsica i tècnica, a més de realitzar treballs restaurant el Molí Coví i atenent a persones dependents

Ondara, 20.12.23. Ahir 19 de desembre es va celebrar al Prado d’Ondara l’acte de cloenda del Taller d’Ocupació «Ondara, apostem pel teu futur VII», per a la restauració, adequació i conservació de l’antic Molí Coví, i del Taller d’Ocupació per a Dones “Ondara Apostem pel teu futur VIII” en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. En l’acte, els/les 30 participants dels dos tallers han rebut el seu corresponent diploma per part dels formadors i de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro. Aquests 2 tallers d’ocupació s’han desenvolupat durant 1 any a Ondara; i s’han gestionat per l’ADL-Afic d’Ondara, amb subvencions concedides pel Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball).

El Taller d’Ocupació «Ondara, apostem pel teu futur VII», per a la restauració, adequació i conservació de l’antic Molí Coví s’ha realitzat amb una subvenció de 502.708,80 euros. Aquest taller ha tingut una durada de 12 mesos i va començar el passat 30 de desembre 2022. El Taller d’Ocupació “Ondara apostem pel teu futur VII”, ha comptat amb dues especialitats: jardineria i obra, i ha suposat la contractació de 20 alumnes i 4 formadors (en l’equip docent i directiu), que han sigut contractats per l’Ajuntament d’Ondara.

El Taller d’Ocupació per a Dones “Ondara Apostem pel teu futur VIII” en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials s’ha desenvolupat a Ondara des del 23 de desembre 2022, amb 12 mesos de duració. Aquest taller correspon al nivell de certificat de professionalitat II, i s’ha impartit a Ondara gràcies a la subvenció tramitada per l’ADL-AFIC d’Ondara per valor de 251.354 euros. Aquest programa consta de formació teòrica i pràctica, i l’alumnat ha treballat, de manera rotatòria, com auxiliars d’atenció sociosanitària per donar suport a la plantilla de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, a la mateixa vegada que s’han format en aquesta especialitat. Un total de 10 alumnes han cursat aquest programa. El curs ha comptat amb 2 formadores.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.