L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA TRIOMFA EN LES FINALS PROVINCIALS DE FRONTÓ PARELLES I EN LA FINAL AUTONÒMICA INDIVIDUAL

Aconsegueix dos ors (aleví i cadet) i una plata (benjamí) en frontó parelles, i el títol de campió autonòmic individual per a l’aleví Dídac Chesa

Ondara, 18.12.23. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Raül Blasco, ha participat aquest cap de setmana en la final Provincial de Frontó per parelles JECV i en la final autonòmica de frontó masculí individual, aconseguint 2 ors provincials en categoria aleví i cadet en frontó parelles; una plata en benjamí parelles, i un or en aleví masculí individual, alçant-se com a campió autonòmic Dídac Chesa.

La final provincial de JECV Frontó per parelles es va disputar dissabte passat 16 de desembre als frontons de Benidorm (Alacant). L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir arribar a la fase final provincial JECV Frontó parelles amb un total de 3 equips, en 3 categories: Àlex Chavés i Aleix Contrí (benjamí), Guiu Vizuete i Dídac Chesa (aleví), i Arnau Mas i Éric Juan (cadet). L’Escola d’Ondara va aconseguir 2 ors i 1 plata. El pòdium per parelles ha quedat de la següent forma: 1r Classificat Aleví (Guiu-Dídac); 1r classificat Cadet (Arnau-Èric); 2n Classificat Benjamí (Àlex-Aleix).

QUADRE D’HONOR

BENJAMÍ:

1 Beniarbeig-Verger

2 Ondara

3 La Nucia

4 Laguar

ALEVÍ:

1 Ondara

2 Gata

3 Laguar

4 La Nucia

CADET:

1 Ondara

2 Pedreguer

3 Benissa A

4 Agost B

D’altra banda, la final autonòmica de JECV Frontó masculí individual es va disputar el diumenge 17 de desembre als frontons de Castelló. Per l’Escola de Pilota d’Ondara havia aconseguit classificar-se per la final autonòmica individual Dídac Chesa (categoria aleví), el qual va guanyar la fase final autonòmica, aconseguint el campionat autonòmic en categoria aleví.

QUADRE D’HONOR – Aleví

1er Dídac CPV Ondara

2on David CPV La Baronia

3er Erik CPV Ontinyent

4rt Albert CPV Xilxes

El Regidor d’Esports, Lluís Fornés ha donat l’enhorabona als integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors per l’èxit d’haver arribat a les finals provincials i la final autonòmica individual i els bons resultats aconseguits.

REGIDORIA D’ESPORTS*AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.