Comunicat Mestresses d’Ondara – L’Associació de Mestresses de Casa d’Ondara finalitza l’any amb el tradicional berenar al Prado

*Comunicat de l’Associació de Mestresses d’Ondara*

L’Associació de Mestresses de Casa d’Ondara finalitza l’any amb el tradicional berenar al Prado.

Aquest ha sigut el primer any de la nova juta directiva i l’objectiu ha quedat complit. Hem organitzat, com tots els anys, el dinar de Santa Anna i la visita als nostres majors. S’han organitzat viatges a València per visitar l’exposició de Sorolla, el Palau del Marqués de Campo i les Falles; s’ha incorporat el viatge del pont de Sant Vicent i un altre per passar el cap de setmana de balneari i també un sopar d’estiu a la Plaça Major, hem viatjat a conèixer “Los cañones del río Júcar” i també algun viatge de cap de setmana pensant amb les persones que no poden anar al viatge de desembre per ser un viatge més llarg. Per finalitzar el viatges hem estat en Segovia, Ávila, Pedraza i Valladolid.

El proper any comença amb un viatge per la “Suïssa Mantxega” per tal de celebrar San Valentí que tindrà lloc els dies 11 i 12 de febrer de 2024 i poc després el viatge de Sant Vicent.

Però el més important ha estat, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, tornar a Ondara els cursos que la gent tant demanava, ja que els nostres veïns i veïnes tenien que desplaçar-se a altres pobles de la comarca per a poder posar en pràctica alguna de les activitats d’oci o esport que tan de benestar produeixen per la salut.

Des d’ací volem felicitar els Nadals i desitjar a tothom un nou any ple d’amor, pau i treball.

Seguirem treballant per vosaltres, per Ondara!!!

*Comunicat de l’Associació de Mestresses d’Ondara*

Publicado en Associacions.