ONDARA CELEBRA LA SEUA 13a SANT SILVESTRE SOLIDÀRIA A FAVOR DE LA RESIDÈNCIA EL DIMARTS 26 DE DESEMBRE 2023

La Regidoria d’Esports organitza aquesta cursa de disfresses per a acomiadar l’any, destacant novament el seu vessant solidari en favor de la Residència d’Ondara, i que tindrà opció de corredors i caminants

Ondara, 12.12.23. Ondara celebrarà per tretzè any consecutiu una cursa Sant Silvestre de 4 quilòmetres per a acomiadar l’any d’una forma sana i divertida; una carrera en què els participants podran córrer disfressats. Enguany, de nou, hi haurà opció per a caminants i per a corredors (en ambdós casos la distància serà de 4 km). La presentació de la 13a Sant Silvestre Solidària s’ha realitzat a la Residència d’Ondara, amb la participació del Regidor d’Esports d’Ondara, Lluís Fornés; la directora de la Residència, Paqui Ferrando; el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno, i la tècnica d’Esports de l’Ajuntament, Ana Ribes.

Igual que en les darreres edicions, la d’enguany 2023 serà una prova solidària, la recaptació de la qual es destinarà a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Per a això, la inscripció en la cursa tindrà un preu de 5 euros; i les inscripcions i el pagament es realitzaran a través de la web de somesport https://www.somesport.com/ . Les inscripcions es podran realitzar del 12 al 25 de desembre 2023.

La 13a Sant Silvestre Solidària d’Ondara se celebrarà el dimarts 26 de desembre. L’eixida serà a les 20 hores des del Prado, i des d’allí, els participants, tant corredors com caminants, recorreran 4 quilòmetres pel nucli urbà (fent el mateix recorregut de l’any passat), fins arribar novament a la meta al Prado. Els dorsals es podran arreplegar una hora abans de la prova en el punt d’eixida. La recaptació obtinguda per la participació en la cursa es destinarà al 100% a la Residència d’Ondara. Després de la carrera, hi haurà coques i xocolate per a tots els participants. Es donaran premis als participants que porten les millors disfresses. També es premiarà als tres primers classificats femení i masculí.

La 13a Carrera Sant Silvestre d’Ondara està organitzada per la Regidoria d’Esports, amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, així com de Protecció Civil i Policia Local, i de diversos negocis col·laboradors. El Regidor d’Esports, Lluís Fornés, ha animat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a participar en aquesta iniciativa esportiva de caràcter solidari. La directora de la Residència, Paqui Ferrando, ha destacat que la participació en la Sant Silvestre és molt important, perquè els participants en aquesta acció solidària, en col·laborar econòmicament amb la Residència d’Ondara, ajuden a la seua labor assistencial i a l’atenció a les persones residents. El president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno, ha indicat que es tracta d’una prova molt assequible, en ser només 4 km, i que el recorregut és el mateix de l’any passat (el que vindria a ser la part urbana de la volta a peu); a més, es tracta d’una cursa amb unes altes previsions de participació, d’unes 500 persones.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.