ALMA CONTRÍ I UXUE ARBONA, DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, SEGONA I TERCERA AUTONÒMIQUES EN CATEGORIA INFANTIL I CADET EN FRONTÓ INDIVIDUAL FEMENÍ

Ondara, 11.12.23. El passat dimecres 6 de desembre es va disputar al frontó de Massamagrell (València) la fase final autonòmica de frontó individual femenina JECV. Per l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, havien aconseguit classificar-se Alma Contrí i Uxue Arbona. Després de moltes partides, Alma Contrí i Uxue Arbona han quedat segona (Alma) i tercera (Uxue) autonòmiques en categoria infantil i cadet, respectivament.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, el seu responsable, Lluís Fornés, ha donat l’enhorabona a Alma i Uxue i als seus entrenadors, Juanma Garrido i Raül Blasco, pels seus èxits en frontó individual.

INFANTIL

1ª Nuria de Bicorp

2ª Alma d’Ondara

3ª Anna de Carlet-Volea

4ª Gemma de Carlet-Volea

CADET

1ª Mar de Meliana

2ª Aroa de Moixent

3ª Uxue d’Ondara

4ª Laia de Bicorp

Publicado en Actualitat, Esports.