PROGRAMACIÓ AGENDA ONDARA DESEMBRE 2023

Dijous 30 de novembre, Casa Cultura, 20
INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ Exposició de Pintura d’ADAMA, artistes de la Marina Alta Del 30 de novembre al 20 de desembre en horari de la Casa de Cultura
Divendres 1 de desembre, Casa de Cultura, 20.00h
PRESENTACIÓ Presentació del llibre «Notaflorismos» de Francisco Cejudo. Presentació a carrec d’Amparo Casado, Catedràtica de Literatura. Lectura compartida de poemes acompanyats a la guitarra per Concha Ballester i Joaquín Boscà
Diumenge 3 de desembre, Auditori Municipal, 19.30 hores
LLIURAMENT XXIII PREMIS OCELL CONCERT “Jove Big Band Sedajazz”
Divendres 8 de desembre, Casa de cultura, De 10 a 14 hores
ACTIVITAT FOMENT LECTOR “LECTURA STREET” Activitats dinàmiques per a xiquets i xiquetes al voltant dels llibres, la lectura i els escriptors/es: tallers, lectures teatralitzades, zona lectora, etc.
Dimecres 13 de desembre, Casa de cultura, 17.45h
L’HORA DE CONTELes Rodamons” presenten “Un regal reial”.
Dijous 14 de desembre, Casa de cultura, 19.30h
PRESENTACIÓ Presentació del llibre “Slowhand” a càrrec de l’autora Marta Barba, acompanyada per Christia Yves Lutand (cuiner del Bulli), que es de qui parla el llibre i el seu home, i els presentarà Sole Ballester i Evarist Miralles (Xef del Cavall Verd)
Divendres 15 de desembre, Casa de cultura, 20h
SABORS LITERARIS. Xocolate” Taller de Foment Lector, a càrrec d’Anna Moner Proposta per a gaudir de la literatura, descobrint en novel·les d’avui i de sempre, referències als sabors, evocacions que ens acosten al sentit del gust, que ens recorden i transmeten sensacions al paladar Places limitades. Inscripcions a la Casa de Cultura

Diumenge 17 de desembre, Auditori Municipal, 18.00 hores
TEATRE PER A TOTS ELS PÚBLICSMOMO i l’enigmàtic compàs del temps” amb Paula Llorens Basada en la novel·la Momo de Michael Ende. Els Éssers de Gris tenen la missió de robar el temps de les persones per a viure a costa d’elles. A més, són els amos de la Caixa d’Estalvis del Temps. Momo, una xiqueta que viu sola en les ruïnes d’un amfiteatre d’una gran ciutat, s’enfrontarà als Éssers de Gris per a rescatar als seus amics i la seua ciutat i retornar-los el temps perquè puguen viure feliços. La música en directe és part fonamental de l’espectacle.
Dimecres 20 de desembre, Casa de Cultura, 17.45h
L’HORA DEL CONTELlegim i compartim…” amb Mireia Bazu Places limitades. Inscripcions a la Casa de Cultura
Dissabte 23 de desembre, Auditori Municipal, 19h
MÚSICA Concert de Nadal a càrrec de la “Unió Musical d’Ondara”
Publicado en Actualitat, Cultura.