ONDARA PROPOSA AL PLE L’APROVACIÓ DE LA MOCIÓ PER A INSTAR A LA CONSELLERIA QUE PRENGA LES MESURES NECESSÀRIES PERQUÈ LA ITV DE LA COMARCA FUNCIONE ADEQUADAMENT DE MANERA IMMEDIATA

Ondara, 29.11.23. L’Ajuntament d’Ondara eleva al ple ordinari d’aquest dijous 30 de novembre la proposta de moció sobre el funcionament de la ITV de la comarca, ubicada a Ondara. En la moció (que ja ha estat aprovada prèviament pel ple de l’Ajuntament de Dénia) l’Ajuntament d’Ondara insta a la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme al fet que prenga les mesures necessàries perquè la ITV de la comarca funcione adequadament de manera immediata, i que es done trasllat de la moció als Ajuntaments de la comarca perquè puguen debatre i aprovar-la, unint esforços per a aconseguir urgentment aquest objectiu comú.

Segons es detalla en la moció que es presenta al ple, «fa temps que resulta molt complicat per als ciutadans de la comarca aconseguir una cita per a passar la ITV del seu vehicle, però en els últims mesos s’ha convertit en una cosa impossible». «Les persones amb menys capacitat econòmica mantenen el seu vehicle com poden, així com una gran majoria de professionals autònoms que a més han de passar el control cada sis mesos. Però a tots els resulta molt difícil aconseguir una cita per a passar la ITV del seu vehicle, havent d’acudir a altres estacions amb menys col·lapse fora de la comarca, la qual cosa suposa per a molts una pèrdua d’hores del seu treball». L’estació d’ITV d’Ondara no ofereix cites ni al novembre ni al desembre; ni per internet, ni per telèfon, ni físicament. Per a més endavant (mes de gener) tampoc hi ha cites disponibles ni opcions, la qual cosa suposa un caos per als usuaris del servei. Aquesta comarca necessita una Estació d’ITV que funcione, que es puguen aconseguir cites ràpidament, i per aquestes raons, presenten al ple de la corporació la moció per instar a la Conselleria a prendre mesures de manera immediata.

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Política.