L’AJUNTAMENT D’ONDARA FOMENTA L’ACCÉS DE TOTS ELS XIQUETS/ES ESCOLARITZATS A ONDARA DES D’INFANTIL FINS ALS 15 ANYS A LA FIRA D’ATRACCIONS EN EL SEU ÚLTIM CAP DE SETMANA

Des del departament de Joventut es distribuiran tiquets de descomptes a l’alumnat de 3 a 15 anys per obtindre preus reduïts (2 euros) en aquest darrer cap de setmana de les atraccions

Ondara, 23.11.23. Ondara viu aquest cap de setmana del 25 i 26 de novembre el tercer i últim cap de setmana de la Fira d’Atraccions, emmarcada en la “Fira de Fires, des de 1690”, organitzada pel departament de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Ondara, dirigit per Raquel Mengual. La Fira d’atraccions romandrà al carrer Nacions Sense Estat fins al diumenge 26 de novembre. Una novetat de la fira d’enguany és que també obrirà el divendres 24 de novembre de vesprada; de 18 a 22 hores. Quant la resta de dies d’obertura, serà dissabte de 17 a 24 hores, i diumenge d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Amb l’objectiu de facilitar l’accés de la infància i adolescència a la fira d’atraccions, cada xiquet/a escolaritzat a Ondara, des d’Infantil fins als 15 anys (nascuts al 2008) rebrà, per part de l’Ajuntament d’Ondara, tres tiquets descompte per a les atraccions de la fira d’aquest cap de setmana (del 24 al 26 de novembre). Presentant el tiquet facilitat per l’Ajuntament d’Ondara, només caldrà abonar l’import de 2 euros a les atraccions, obtenint així un descompte que facilitarà l’accés de tots els xiquets i xiquetes a les atraccions de la fira. Els tiquets no són acumulables en una mateixa atracció; s’han d’utilitzar en diferents atraccions, i qualsevol tiquet sospitós de no ser original, serà considerat nul i no es podrà utilitzar. Tots els tiquets donats per l’Ajuntament, i per tant, considerats originals, van encunyats amb un doble segell. Els tiquets es poden utilitzar des del divendres 24 al diumenge 26 a les atraccions de la fira.

Els tiquets per a l’alumnat d’infantil i primària es repartiran demà divendres 24 de novembre als respectius centres educatius (Marjals i Sanchis Guarner). Els que cursen des de 1er d’ESO i fins als 15 anys, hauran de recollir els tiquets demà divendres a l’Espai Jove des de les 14:30 fins les 20:30 hores.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * REGIDORIA INFÀNCIA, ADOLESCÈNCIA I JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.