PAU MUT ES PROCLAMA CAMPIONA INDIVIDUAL CADET EN LA 2a FASE DE LA LLIGA INTERCLUB DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

Ondara, 22.11.23. El passat dissabte 18 de novembre es va celebrar la 2a fase de la Lliga Interclubs de Gimnàstica Rítmica a Teulada, que va comptar amb la participació de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara.

En primer lloc, va competir l’equip infantil de Lara Rodríguez en pilota i Lucía Llorens en maces. Els resultats van ser: Lara Rodríguez 4a classificada, i Lucia Llorens 5a classificada; la suma d’ambdues notes les va classificar en cinquena posició.

D’altra banda, les individuals cadets de pilota van obtindre els següents resultats: Pau Mut 1a classificada; Iratxe Parra 6a classifica i Irene Rivera 7a classificada

La pròxima cita esportiva serà a Alcoi, on es celebrarà la 3a fase de la Lliga, i la final serà el 16 de desembre, on se sumaran les 3 classificacions obtingudes, per obtindre una classificació general final.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.