L’ESCRIPTORA ANNA MONER ABORDA EL VINCLE ENTRE LLETRES I CERVESA EN UN INNOVADOR TALLER LECTOR

El divendres passat va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara una nova i especial edició del taller de foment lector

Ondara, 21.11.23. La programació cultural de novembre de l’Ajuntament d’Ondara sumà el passat divendres dia 17 de novembre un nou i engrescador taller de foment lector a càrrec de l’escriptora valenciana Anna Moner: prestigiosa i guardonada autora que precisament aquesta tardor ha publicat la seua última novel·la La por de la bèstia (Amsterdam Llibres, 2023). Durant l’activitat, la qual tingué lloc al saló d’actes de la Casa de Cultura, es combinà el tast de cerveses amb el repàs de textos literaris que compten amb un vincle i al mateix temps inspiració respecte a la popular beguda de llúpol. D’aquesta manera, el tast literari anà acompanyat de la lectura en veu alta de textos de diferents autors i èpoques en què la cervesa suposava un element fonamental dins els hàbits culturals de la població.

Amb l’aforament complet i el poder evocador d’una beguda tan ancestral com l’interiorisme i atmosfera que es recreaven, els participants van llegir textos d’autors com Chesterton o Dostoveiski, entre d’altres, que han reflectit la cervesa en els seus escrits. En resum, una aposta dinàmica, innovadora, novedosa i lúdica amb què la Regidoria de Cultura pretén eixamplar el concepte d’animació lectora cap a altres formats més interactius i dinàmics. De fet, el proper divendres 15 de desembre, i també amb Anna Moner com a amfitriona, tindrà lloc a la Casa de Cultura ondarenca un nou i suggeridor taller encapçalat pel lema Sabors literaris: Xocolata.

Publicado en Actualitat, Cultura.