ONDARA MILLORA L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA EN L’AVINGUDA ADOLFO SUÀREZ AMB NOVES LLUMINÀRIES LED SOLARS

Ondara, 17.11.23. L’Ajuntament d’Ondara ha millorat l’eficiència energètica en l’àrea de l’Avinguda Adolfo Suàrez amb la instal·lació de lluminàries LED solars a la via del polígon 2. En total s’han instal·lat 10 fanals LED solars en els dos trams de la via, el que ha permès optimitzar la il·luminació en aquesta via. L’actuació ha tingut un cost total de 12.206,72 euros.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor de Manteniment Públic i Serveis, Miguel Gomis, han visitat la zona on s’han instal·lat els nous fanals, i han destacat que, en tractar-se de lluminàries LED solars, suposaran un estalvi energètic.

L’adquisició dels fanals forma part d’una línia de subvencions de la Diputació Provincial d’Alacant per a l’adquisició de lluminàries i elements per a la millora de la seguretat viària en vies i camins rurals, per als municipis de la província d’Alacant amb població inferior a 20.000 habitants, anualitat 2023. La Diputació ha aportat 7.318,32 euros, i l’Ajuntament d’Ondara s’ha fet càrrec de la instal·lació amb un pressupost de 4.888,40 euros.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.