LA REGIDORIA DE FESTES ENGEGA UNA CAMPANYA DE CAPTACIÓ DE VOLUNTARIS PER PARTICIPAR A LA CAVALCADA DE REIS

Ondara, 17.11.23. La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Jordi Ruiz-Orejón, ha posat en marxa una campanya de participació ciutadana amb l’objectiu de captar persones voluntàries per participar en la pròxima Cavalcada de Reis 2024, que organitzarà el seu departament el 5 de gener de 2024, com ve sent tradició.

Amb el lema «La màgia del nadal et necessita!», la campanya apel·la a recordar la il·lusió amb que s’esperava la nit del 5 de gener, i anima a la ciutadania a forma part de mantenir la il·lusió, participant com a voluntari/voluntària en la Cavalcada de Reis 2024.

Per això s’ha fet una crida a totes les persones que estiguen interessades en formar part de la pròxima Cavalcada, perquè s’apunten en la web de Joventut: https://joventut.ondara.org/ . També es poden inscriure amb el codi QR del cartell.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.