L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA COMPTA AMB 39 INTEGRANTS AQUESTA TEMPORADA 2023-2024

Ondara, 17.11.23. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va ser presentada ahir dijous 16 de novembre al Trinquet Municipal d’Ondara, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. L’acte va comptar amb la participació del Regidor d’Esports, Lluís Fornés.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara està coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Raül Blasco i Juanma Garrido. Aquesta temporada 2023-2024, l’escola de pilota compta amb un total de 39 alumnes inscrits, que es divideixen en les categories següents: 3 prebenjamins, 10 benjamins, 10 alevins, 6 infantils, 4 cadets i 6 juvenils.

Tots els/les joves pilotaris de l’Escola van ser presentats ahir pel coordinador de l’Escola, Juanma Garrido, en presència de les famílies. Garrido es va dirigir als alumnes i familiars per a donar-los les gràcies per confiar novament en l’escola de pilota d’Ondara.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.