ONDARA CELEBRA EL SEGON CAP DE SETMANA DE LA FIRA 2023 AMB LA FIRA DEL COMERÇ I L’EMPRESA, MERCAT MEDIEVAL, FIRA D’ANIMALS, CONCURS CANÍ, EXPOSICIÓ VEHICLES CLÀSSICS, I PRESENTACIÓ CALENDARI AECC

Ondara, 14.11.23. Ondara viu aquest cap de setmana del 18 i 19 de novembre el segon cap de setmana de la seua tradicional “Fira de Fires, des de 1690”, organitzada pel departament de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Ondara, dirigit per Raquel Mengual. Aquest segon cap de setmana de la Fira, el 18 i 19 de novembre, se celebrarà Fira del Comerç i l’Empresa al Prado amb més d’una trentena de participants i amb un espai -fòrum amb tallers, desfilades i propostes; el Mercat Medieval als voltants del Prado i la Plaça de Bous (com a novetat, estarà obert també el divendres 17 de novembre en horari de vesprada), la Fira d’Animals a la Plaça de Bous, el Concurs Caní (diumenge 19), l’Exposició Vehicles Clàssics a l’Avinguda Doctor Fleming (diumenge 19), i la Presentació Calendari AECC (dissabte 18).

Quant a la Fira d’atraccions, cal esmentar que romandrà al carrer Nacions Sense Estat fins al 26 de novembre. Els dimecres 15 i 22 de novembre seran els dies dels Xiquets i les Xiquetes en la Fira d’Atraccions d’Ondara 2023, amb preus reduïts en les atraccions (2 euros); a més, eixos dos dies (15-22), més el dissabte 18 de novembre, serà també fira inclusiva amb menys soroll (jornada sense sorolls per a persones amb TEA i diversitat funcional). Una novetat de la fira d’enguany és que també obrirà un divendres 17 i 24 de novembre de vesprada; de 18 a 22 hores. Quant la resta de dies d’obertura, serà com altres anys, els tres caps de setmana (dissabte de 17 a 24 hores, i diumenge d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores). D’altra banda, els estands dels Festers de la Soledat i Cristo 2024 romandran als voltants del Prado també el següent cap de setmana, 25 i 26 de novembre.

Durant tot aquest cap de setmana de la Fira 2023, dissabte 18 i diumenge 19 de novembre, a l’Edifici del Prado, se celebrarà la tradicional Fira del Comerç i l’Empresa. Els negocis i comerços locals, i alguns comarcals, participaran en aquesta fira, que compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, ACO. Més d’una trentena (35 en total) de negocis han confirmat la seua participació en la fira de comerç d’Ondara: B-Consultors, Opensat, Carnisseria Alberto Picó, Màxima Bikes, Mobles Escrivá, Coletas Kids fashion & complements, Publi4, Luansa, Mobles Ortolà, Twelve Beauty, Motos Mahiques, Somriures, Gala’s, Coqueta Moda Infantil, Joieria Torres, El Vestidor de Yolanda, Maika Regals, Perruqueria Salvatore, Saló Eos, Energías Renovables HG, YorkGlam&Bopp Soul, Vorwerk, Calçats Dora, i Dilatando Mentes; aquests negocis estaran dins del Prado, i en l’exterior, muntaran estand MonVerd i Màxim Sound.

A més, es comptarà amb un espai -fòrum amb tallers, desfilades i propostes dels participants. Destaca la presentació del Calendari de la Junta local de l’AECC d’Ondara 2024, que es farà el dissabte 18 a les 20 hores. També hi haurà tallers a càrrec de Twelve Beauty, la prestigiosa empresa de productes de cosmètica natural creada per l’ondarenc Pedro Català (dissabte de vesprada i diumenge de matí); presentació del llibre de Sergio Pérez (Editorial Dilatando Mentes, dissabte de vesprada); tast de vermut a càrrec de Bodegas Aguilar, (diumenge al migdia); i la vesprada de diumenge, conta-conte de Caryana Castillo amb photocall; desfilada canina i desfilada de moda (que comptarà amb models entre els participants al calendari de l’AECC). El programa del Fòrum de la Fira de Comerç local és el següent:

FÒRUM LOCAL
Dissabte 18 novembre – Recinte del Prado
12.00 horesVisita inaugural
17.30 horesTwelve Beauty Taller “Formulació oli de cos il·luminant” a càrrec de Pedro Català.
18.30 horesLlibreria Dilatando Mentes Presentació del llibre infantil “Los cocodrilos y la música” de Sergio Pérez.
20.00 horesJunta local AECC Ondara Presentació calendari AECC Ondara 2024. Amb la participació de les persones protagonistes, presentat per Jovi Lozano.
FÒRUM LOCAL
Diumenge 19 novembre – Recinte del Prado
12.00 horesTwelve Beauty Taller “Rutina facial, com aconseguir una pell sana” a càrrec de Pedro Català.
13.00 horesBodegas Aguilar Cata de vermouth.
17.10 horesLlibreria Dilatando Mentes Presentació del conte “Sabor marinero” de Caryana Castillo i photocall.
18.30 horesYorkGlam Desfilada de moda canina.
19.00 horesSomriures Desfilada de moda.

D’altra banda, cal esmentar que Ondara tornarà a tindre el Mercat Medieval, als voltants del Prado i Plaça de Bous, durant tot el cap de setmana del 18 i 19 de novembre (als carrers Vicent Andrés Estellés, General Bosch i Doctor Barraquer). També obrirà el divendres 17 de novembre de vesprada, amb paradetes, ambientació i animació al pur estil edat mitjana. El programa d’aquest segon cap de setmana firal es completarà amb la tradicional Fira d’Animals a la Plaça de Bous, organitzada amb la col·laboració de l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara. La fira comptarà amb corrals amb tot tipus d’animals, i des de l’Associació de Carreters i Cavallistes es disposaran de carros al migdia per a portar a passejar els xiquets i xiquetes que ho desitgen. En la mostra d’animals participaran expositors de tota la Comunitat Valenciana.

També es farà el Concurs Caní, el diumenge 19 des de les 9.30 hores, a la Plaça del Convent, amb una Mostra d’Agility. I es podrà gaudir de l’exposició de vehicles antics (cotxes i camions), el diumenge 19 de novembre, des de les 9 hores a l’Avinguda Doctor Fleming, en la seua 19a edició; enguany amb 12 camions. Com a novetat, aquesta exposició s’ubicarà per primera vegada en l’Avinguda Doctor Fleming, per potenciar i concentrar tots els esdeveniments al costat de la Fira, Prado i Plaça de Bous.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.