GONZALO ROMERO NAVARRO GUANYA EL PRIMER CONCURS DE PINTURA RÀPIDA “ELS COLORS D’ONDARA”

El segon premi va ser per a Andrea Pidal Ribes; Joan Gil Puig va guanyar el premi a la millor obra d’artista local, i Elena De Ballester a millor obra comarcal

Ondara, 14.11.23. Aquest passat diumenge 12 de novembre, emmarcat en el primer cap de setmana de la Fira d’Ondara 2023 (organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme que dirigeix Raquel Mengual), es va celebrar el I Concurs de Pintura ràpida “Els colors d’Ondara”, impulsat per ADAMA, l’Associació d’Artistes Marina Alta, i l’Ajuntament d’Ondara, per llocs emblemàtics del poble.

Durant tot el matí, els i les artistes participants van poder crear les seues obres, que arreplegaven detalls, llocs, indrets i racons emblemàtics, edificis monumentals com la plaça de bous…realitzades amb diferents tècniques pictòriques, creant unes obres molt eclèctiques i inspirades. Finalment, el guanyador del concurs de pintura, dotat amb un primer premi de 500 euros va ser Gonzalo Romero Navarro. El segon premi, dotat amb 250 euros, va ser per a Andrea Pidal Ribes. El premi a la millor obra d’artista local va ser per a l’ondarenc Joan Gil Puig, i el premi a la millor obra comarcal, per Elena De Ballester. La Regidora de Promoció Econòmica, Raquel Mengual, i l’artista local i representant d’ADAMA, Toni Ortolà, van ser els encarregats de lliurar els premis.

Les obres van romandre al Prado per poder ser contemplades pel públic assistent a la fira i, pròximament, es farà una exposició amb totes les obres realitzades al concurs.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.