EL CONJUNT INFANTIL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA DEL CLUB ESPORTIU ESPORT VIU D’ONDARA ES CLASSIFICA PER A L’AUTONÒMIC, ACONSEGUINT SER SUBCAMPIONES PROVINCIALS EN EL TROFEU FEDERACIÓ NIVELL 2

Ondara, 13.11.23. El conjunt infantil de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, format per Aina García, Carme Marín, María Fernández, Carla Tinca i Giselle Vicente, va obtindre la medalla de plata en el Provincial Trofeu de Federació nivell bàsic, amb un exercici de 3 pilotes i 2 cèrcols celebrat a Elx el passat dissabte 11 de novembre. Van realitzar un exercici espectacular, defensant el seu gran treball. Amb aquest resultat aconsegueixen la seua classificació per al Campionat Autonòmic del pròxim 2 de desembre en l’Alcora (Castelló).

D’altra banda, les 3 individuals d’Ondara van lluitar fins el final en els seus respectius exercicis de maces. No van poder classificar-se a l’autonòmic, però han d’estar ben orgulloses de la seua feina. Els resultats van ser els següents: 7a classificada: Zaira Quintanar, 13a classificada: Roser Alemany i 16a classificada: Zoe Barber.

Amunt xiques, tot el club, escola i famílies estem molt orgulloses de vosaltres!!

Publicado en Actualitat, Esports.