DIA DE LA BANDERETA DE LA CREU ROJA

Ondara, 09.11.23. Ahir dimecres 8 de novembre els voluntaris de Creu Roja Ondara, junt amb membres de la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer d’Ondara (AECC), han organitzat el dia de la Bandereta, i han muntat tres taules repartides per Ondara, aprofitant el mercat ambulant dels dimecres. Des de la Regidoria de Serveis Socials d’Ondara, dirigida per Nerea Mallol, es vol donar les gràcies a la gran tasca desenvolupada per la Creu Roja en Ondara, ja que «són molts els programes que desenvolupen, sempre per ajudar als més desafavorits».

La Regidora de Serveis Socials, Nerea Mallol ha volgut destacar «la importància de la coordinació i el treball conjunt de l’Ajuntament amb les distintes associacions locals, perquè el més important és crear un teixit associatiu i institucional perquè cap persona amb necessitats que es quede sense atendre». Aquestes, diu, «són les polítiques a les quals el nostre govern vol donar valor i relleu, i des de Serveis Socials sempre treballaré per intentar que ningú es quede enrere».

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Associacions.