RESULTATS ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA EN LA 1A FASE DE LLIGA INTERCLUBS

  • L’equip infantil va ser subcampió, i Lara Rodríguez es va alçar com campiona
  • En el torneig nivell federat, el conjunt infantil aconsegueix la primera posició

Ondara, 06.11.23. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alícia Ivars, va participar aquest passat dissabte 4 de novembre en la 1a fase de la Lliga Interclubs a Alacant, organitzada pel club ECA. En aquesta temporada 2023-2024, l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara està integrada per 137 gimnastes i 7 entrenadores (Giuliana Sánchez, Vanessa Escrivà, Sandra Gamero, Eva Signes, Irene Estévez, Natalia Cholbi i Alícia Ivars).

En la 1a fase de la Lliga Interclubs a Alacant, organitzada pel club ECA, en primer lloc van competir les 3 gimnastes individuals cadets amb pilota. Elles són Irene Rivera que va ser 5a classificada, Pau Mut 6a classificada i Iratxe Parra 7a classificada.

D’altra banda, les infantils Lucia Llorens i Lara Rodríguez es van estrenar per primera vegada en aquest nivell, aconseguint magnífics resultats. Ambdues fan equip, on Lara va competir en pilota, proclamant-se campiona de la seua categoria, i Lucia (amb maces) va ser la 5a classificada; sumant les dos puntuacions van ser subcampiones per equips.

En finalitzar la 1a fase de la Lliga Interclubs es va celebrar el Torneig ECA de nivell federat, i els resultats van ser els següents:

CONJUNT INFANTIL: Aina, Carme, María, Carla i Giselle, van ser campiones.

INDIVIDUALS CADETS: Zoe Barber 4a; Roser Alemany 6a i Zaira Quintanar 11a .

Des de l’Escola de Gimnàstica s’ha donat l’enhorabona a totes les gimnastes participants.

La 2a fase de la Lliga Interclubs se celebrarà el pròxim 18 de novembre a Teulada. D’altra banda, el pròxim dissabte 11 de novembre se celebrarà la Fase Provincial Federada a Elx.

Publicado en Actualitat, Esports.