L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA COMPTA AQUESTA TEMPORADA 2023-2024 AMB 277 PARTICIPANTS

FOTOS GASPAR

El divendres 3 de novembre van ser presentats oficialment els 17 equips de l’Escola de Futbol en un acte celebrat al Poliesportiu Municipal en presència de les famílies

Ondara, 07.11.23. Divendres passat van ser presentats oficialment els equips de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara temporada 2023-2024; un total de 17 equips en què jugaran 277 xiquets/tes i joves en les categories querubí, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. La presentació va tindre lloc al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, i celebrat en presència de les famílies dels futbolistes. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara està coordinada novament per José Ramón Sendra. Després de la presentació dels equips, es va jugar un partit dels entrenadors i entrenadores contra pares i mares.

L’acte de presentació va comptar amb la participació del coordinador, José Ramon Sendra, i del Regidor d’Esports, Lluís Fornés, que va aprofitar la presentació per a donar les gràcies als integrants d’aquesta gran escola: els alumnes, les famílies, i els entrenadors. Els 17 equips de l’Escola Municipal de Futbol van ser presentats, i es va anar anomenant a tots els jugadors i entrenadors /es de cada categoria. Com a novetat, destacar que l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara té aquesta temporada dos equips totalment femenins, un de categoria aleví i l’altre de categoria infantil.

L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara compta aquesta temporada amb 17 equips, amb els següents entrenadors i entrenadores:

  • querubins: 15 xiquets, entrenats per Jaume Valero.
  • prebenjamins: 34 xiquets en 2 equips, entrenats per Toni Perles i Àlex Montes.
  • benjamins: 44 xiquets en 3 equips, entrenats per Andres Gil, Fabian Escrivà i Francesc Ginestar.
  • alevins: 58 xiquets en 4 equips, entrenats per Jordi Estarca, Lluís Alcalà, Daniel Vallalta i Víctor Alvares.
  • aleví femení: 17 xiquetes 1 equip, entrenat per Paula Larrosa.
  • infantil femení: 18 xiquetes en 1 equip, entrenat per Alba Pallas.
  • infantil masculí: 43 xiquets 2 equips, entrenats per Guillermo Quiros i Àlex Montes.
  • cadets: 24 en 1 equip, entrenat per Àlvaro Garcia.
  • juvenils: 24 en 1 equip, entrenat per Juan Miguel Almela.
FOTOS GASPAR

REGIDORIA D’ESPORTS – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.