L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA COMPTA AMB 137 GIMNASTES AQUESTA TEMPORADA 2023-2024

Foto Gaspar
Foto Gaspar*

La presentació de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara es va realitzar el passat 27 d’octubre al pavelló

Ondara, 06.11.23. El passat divendres 27 d’octubre es va realitzar la presentació de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara al Pavelló Municipal, en un acte coordinat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, que està dirigida per Lluís Fornés. En aquesta temporada 2023-2024, l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara està integrada per 137 gimnastes i 7 entrenadores (Giuliana Sánchez, Vanessa Escrivà, Sandra Gamero, Eva Signes, Irene Estévez, Natalia Cholbi i Alícia Ivars).

En l’acte de presentació, en primer lloc, es va realitzar una desfilada de tota l’escola, i seguidament les gimnastes federades, que estan actualment en plena temporada, van fer una exhibició de les seues coreografies.

La categoria baby consta aquest curs 2023-24 d’11 gimnastes; la categoria pre-benjamí, 16; la categoria benjamí està formada per 22 gimnastes; l’aleví, per 33; la categoria infantil, la formen 30 gimnastes. Les categories cadet i juvenil, estan formades per 25 gimnastes. Des de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara afirmen que «ens espera una temporada plena d’emocions i il·lusions».

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.