UN OR, UNA PLATA I UN BRONZE PER A L’ESCOLA DE PILOTA D’ONDARA EN LES FINALS AUTONÒMIQUES D’ONEWALL PARELLES, I ARNAU MAS ACONSEGUEIX L’OR EN INDIVIDUAL

Ondara, 06.11.23. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Raül Blasco, ha participat aquest cap de setmana en les finals autonòmiques JECV en la modalitat d’OneWall, tant individual com de parelles, aconseguint un or en categoria cadet, una plata i un bronze en aleví parelles, i un or en cadet individual, alçant-se com a campió autonòmic Arnau Mas.

La final de JECV OneWall per parelles es va disputar dissabte passat 4 de novembre als frontons d’Agost (Alacant). L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir arribar a la fase final autonòmica JECV OneWall parelles amb un total de 6 equips, en les cinc categories: Àlex Chavés i Aleix Contrí (benjamí), Unai Forqués i Dídac Chesa (aleví), Guiu Vizuete, Vicent Molines i Andreu Frasés (aleví), Alma Contrí i Joan Garrido (infantil), Arnau Mas i Éric Juan (cadet) i Àlex Terrades i Àlex Serra (juvenil). Finalment i després de molt d’esforç, l’Escola d’Ondara va aconseguir un or, una plata, i un bronze. El pòdium autonòmic per parelles ha quedat de la següent forma: 1r classificat Cadet (Arnau-Èric); 2n Classificat Aleví (Guiu-Andreu-Vicent); 3r Classificat Aleví (Unai-Dídac), i 4t Classificat Benjamí (Àlex-Aleix).

La final de JECV One Wall individual es va disputar el diumenge 5 de novembre al pavelló de Tavernes Blanques (València). Per l’escola de pilota d’Ondara havien aconseguit classificar-se per la final autonòmica individual Àlex Chavés (benjamí), Unai Forqués (aleví), Dídac Chesa (aleví), Guiu Vizuete (aleví), Joan Garrido (infantil), Arnau Mas (cadet) i Àlex Terrades (juvenil). Tots van realitzar una primera fase de grups ajustadíssima i emocionant, però només Arnau Mas va arribar a la fase final autonòmica, que va guanyar, aconseguint el campionat autonòmic en categoria cadet.

La Regidoria d’Esports, dirigida per Lluís Fornés, va posar a disposició de l’Escola de Pilota autobusos, tant dissabte com diumenge, per a traslladar als classificats de l’Escola a les finals autonòmiques d’OneWall parelles i individual. Lluís Fornés ha donat l’enhorabona als integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors per l’èxit d’haver arribat a la final autonòmica i els bons resultats aconseguits.

REGIDORIA D’ESPORTS*AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.