L’AJUNTAMENT D’ONDARA DENÚNCIA ELS ACTES VANDÀLICS AL PARC DEL CARRER DOLORS (AL COSTAT DEL LLAVADOR)

Les pintades ja han sigut eliminades per part de la brigada de neteja especialitzada de SINMA

Ondara, 02.11.23. Davant els actes vandàlics ocorreguts la nit del passat dimarts 31 d’octubre al parc infantil del carrer Dolors, situat al costat del Llavador, des de la Regidoria de Manteniment de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, es demana la col·laboració de la ciutadania i s’informa que la neteja de les pintades efectuades i dels desperfectes causats al parc, s’hauran de sufragar per les arques municipals. Cal esmentar que les pintades ja han sigut eliminades per part de la brigada de neteja especialitzada de SINMA.

L’Ajuntament d’Ondara i la Policia Local estaran vigilants perquè el que es mostra a les fotos no torne a produir-se, i es demana la col·laboració de la ciutadania perquè, entre tots, aconseguim més prompte que tard eliminar el vandalisme i l’incivisme al poble.

Cal recordar que, segons l’Ordenança de Civisme (2010), l’article 17 diu: ”Queda prohibit els actes de greu deteriorament, com les destrosses dels espais públics o les seues instal·lacions o elements”. I més endavant també diu: “Sense perjudici dels que disposa la legislació penal i de protecció de la seguretat ciutadana, les conductes descrites són constitutives d’infracció molt greu”. Les infraccions molt greus van de 501 a 2000 euros.

AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.