ONDARA RENOVA EL FERM DEL CAMÍ VINYALS

Ondara, 31.10.23. L’Ajuntament d’Ondara ha començat els treballs de renovació del ferm del Camí Vinyals, en el tram des dels voltants del túnel de l’autopista AP7 fins a l’entrada a la zona de Segària.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor de Manteniment Públic i Serveis, Miguel Gomis, acompanyats pels tècnics, han visitat les obres, que van començar el passat dijous 26 d’octubre amb els treballs preliminars i de preparació. Aquesta setmana, ahir dilluns 30 i hui dimarts 31 d’octubre, s’estan duent a terme els treballs d’asfaltat, i el camí s’està tallat intermitentment. Es recomana a la ciutadania no circular pel camí si no és estrictament necessari durant aquests dies.

El cost de l’actuació és de 47.529,85 euros (IVA inclòs) i es renovaran 4.518 m2 de camí. Les obres estan incloses en la convocatòria per a subvencions a Ajuntaments amb població de fins a 20.000 habitants per a inversions en camins municipals, any 2023, de la Diputació d’Alacant. L’aportació de la Diputació és de 37.500 euros i l’Ajuntament d’Ondara aportarà la diferència.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.