ONDARA ACULL AQUEST DIVENDRES 20 D’OCTUBRE LA FESTA ESTELLÉS, AMB UNA TROBADA POÈTICA I EL CONCERT DE PAU ALABAJOS

Ondara, 17.10.23. La Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, Nerea Mallol, ha presentat la Festa Estellés, que se celebrarà, organitzada pel seu departament i per l’Associació Cultural Ocell, aquest divendres 20 d’octubre des de les 21 hores a la plaça del Centre Social d’Ondara, per retre homenatge a Vicent Andrés Estellés, poeta valencià nascut el 4 de setembre de 1924, fa ara noranta-nou anys.

Segons ha avançat Nerea Mallol, la Festa Estellés «és una trobada poètica, (on veïns del poble recitaran els seus poemes), gastronòmica, i musical, amb el concert del quintet de Pau Alabajos». El concert és gratuït i obert al públic, tindrà lloc a la plaça del Centre Social d’Ondara i començarà a les 22:30 hores.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, conjuntament amb l’Associació Cultural Ocell, es vol, amb aquest esdeveniment, retre homenatge a aquest il·lustre poeta valencià i unir-se a la iniciativa d’altres pobles i ciutats. En paraules de Nerea Mallol, «la festa Estellés connecta el país i serveix per a reivindicar el poeta i amb ell, la nostra llengua, part de la nostra història i cultura».

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.