EL DIJOUS 19 D’OCTUBRE, REUNIÓ INFORMATIVA DELS CURSOS DE FORMACIÓ 2023-2024 “ONDARA ET FORMA”

Ondara, 17.10.23. L’Ajuntament d’Ondara impulsa una amplia oferta de cursos dirigits a les persones adultes: «Ondara Et Forma, cursos de formació 2023-2024» per mitjà de les Regidories d’Educació (dirigida per Rosa Ana Marí) i Formació (dirigida per Raquel Mengual), sota la coordinació de l’ADL AFIC d’Ondara i la tècnica d’Educació.

Aquest dijous, 19 octubre, a les 19 hores al saló d’actes de la Casa de Cultura d’Ondara tindrà lloc una reunió informativa dirigida a les persones inscrites, per informar dels horaris i espais on es realitzaran els cursos de formació; presentar al professorat, i donar informació del procediment de matrícula i del funcionament dels cursos.

Finalment els cursos oferits seran:

  • Gratuïts: Alfabetització, Preparació Títol ESO, Competència Digital i Iniciació a Valencià. S’iniciaran les classes el 23 d’octubre.
  • Matrícula 30 euros: Valencià B1/B2 I C1, Anglès A1/A2 I B1/B2. S’iniciaran les classes el 30 d’octubre.

Els cursos de valencià C2 i de preparació proves d’accés FPCM (Cicles Formatius de Grau Mitjà) no es realitzaran finalment, per falta d’alumnat.

Per a mes informació, poden acudir a les oficines ADL en l’Espai Català (horari de 8:30 a 14 hores de dilluns a divendres). La formalització de matrícules i pagament es realitza al Registre de l’Ajuntament d’Ondara (pagament targeta bancària).

REGIDORIES DE FORMACIÓ I EDUCACIÓ * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.