L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER ES REUNEIX AMB L’AJUNTAMENT D’ONDARA PER A IMPULSAR ELS PROJECTES DE RUTES SALUDABLES I ESPAIS SENSE FUMS

Ondara, 17.10.23. L’Ajuntament d’Ondara va acollir dimecres passat la reunió entre representants de la corporació municipal i membres de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. En la trobada, segons ha explicat la presidenta de Junta Local de l’AECC, Mª Carmen Bisquert, es va abordar la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara en dos projectes de prevenció de salut que l’AECC està impulsant en l’àmbit provincial; els Espais Sense Fum i les Rutes Saludables; i el projecte per als centres educatius de Prevenció de l’Obesitat Infantil, que són algunes de les iniciatives que l’AECC promou per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i prevenir el càncer i altres malalties.

En la reunió van participar, per l’Ajuntament d’Ondara, Jordi Ruiz-Orejón (Regidor de Sanitat); Miguel Gomis (Regidor de Democràcia Participativa i Associacionisme), i Raquel Mengual (Regidora de Formació i Ocupació); i per l’AECC, a més de la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, el Coordinador de Prevenció provincial de l’AECC, Jorge Romero.

Des de l’Associació Espanyola Contra el Càncer han volgut agrair a l’Ajuntament d’Ondara la seua disposició i el seu interès a col·laborar amb l’AECC en aquests dos projectes tan importants per a la salut de la població, esperant que prompte es puguen posar en marxa aquestes accions i que siguen un èxit.

Publicado en Actualitat, Associacions.