L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONTRACTA DURANT 1 ANY A 6 PERSONES: 3 JOVES MENORS DE 30 ANYS AMB QUALIFICACIÓ (PROGRAMA EMPUJU) I 3 MAJORS DE 30 (PROGRAMA AVALEM EXPERIÈNCIA) GRÀCIES A LES SUBVENCIONS DE 127.000 EUROS DEL LABORA

Ondara, 02.10.23. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit la concessió de 2 ajudes de la Generalitat Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per una quantia total de 127.000 euros, que seran destinats a la contractació de sis persones desocupades. Hui s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Ondara, amb la presència de l’Alcalde José Ramiro; la Regidora de Personal, Nerea Mallol; la Regidoria d’Ocupació, Raquel Mengual, i la tècnica ADL, Ana Cotaina, la reunió organitzativa amb les sis persones que han sigut seleccionades pel Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per a cobrir els llocs de treball per als quals s’ha concedit la subvenció.

D’una banda, s’han contractat a tres persones menors de 30 anys amb qualificació (dins del programa EMPUJU), per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara durant un any. La subvenció concedida en aquest cas és de 62.633,09€, dins del Programa EMPUJU, de Contractació de joves menors de 30 anys desocupats inscrits en el Sistema de garantia juvenil. Es contractarà a 3 persones: 1 auxiliar administratiu, 1 auxiliar d’informàtica i 1 mestra de primària, durant 1 any.

D’altra banda, dins del Programa AVALEM EXPERIÈNCIA, l’ajuda del Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació és de 64.370,74 € i es destina a la contractació de tres persones desocupades d’almenys 30 anys per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara durant 1 any amb jornada completa. Les persones contractades són 1 auxiliar administratiu i 1 orientadora laboral per a l’ADL, i 1 delineant que donarà suport a l’àrea tècnica.

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.