ÈXIT DE LA I TROBADA FEMENINA DE PILOTA GROSSA CELEBRADA AHIR A ONDARA

Ondara, 02.10.23. La Federació de Pilota Valenciana, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, va organitzar ahir diumenge 1 d’octubre la primera una trobada femenina de Pilota Grossa al trinquet d’Ondara (i al carrer Sant Antoni). Un esdeveniment que va comptar amb la participació de 22 dones jugadores de pilota grossa, les quals van gaudir d’una jornada de germanor al voltant del món de la Pilota Grossa; modalitat que cada dia guanya més adeptes en ser una modalitat que permet la participació de persones de diferent nivell i condició física.

L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports que dirigeix Lluís Fornés, va col·laborar en la celebració d’aquest esdeveniment posant a disposició de la Federació les instal·lacions municipals i oferint un dinar (consistent en un arròs), a totes les persones que van participar en aquesta trobada. A més, es va comptar amb la col·laboració del Bar Trinquet, del Club de Pilota d’Ondara i de l’Escola Municipal de Pilota (Toni Albert, del CPV Ondara, i Juanma Garrido, coordinador de l’Escola de Pilota, van fer d’homes bons durant les partides).

El Regidor d’Esports, Lluís Fornés, va expressar la seua satisfacció per l’alta participació, l’alta assistència de jugadores i també de públic per veure les partides. També la Federació de Pilota Valenciana estava satisfeta amb el resultat de la Trobada, i ja es pensa en poder repetir l’any que ve, segons ha destacat el regidor.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.