GRAN PARTICIPACIÓ EN EL CURS DE MANIPULADOR DE PRODUCTES FITOSANITARIS IMPARTIT PER L’AJUNTAMENT D’ONDARA I ASAJA

Ondara, 28.09.23. L’Ajuntament d’Ondara (Regidores de Formació i Agricultura i Medi Ambient) i ASAJA Alacant estan impartint en l’Espai Català d’Ondara un Curs de manipulador de productes fitosanitaris de nivell bàsic amb una durada de 25 hores presencials, dividides en 6 jornades en horari de 16 a 20:30 hores, del 25 de setembre al 4 d’octubre. Aquest curs ha tingut molt bona acceptació, i compta amb un total de 23 persones participants. De fet, en novembre es tornarà a impartir amb altres 23 persones, donada l’alta demanda dels usuaris d’aquest curs de formació de Manipulador de Plaguicides.

La introducció i benvinguda al curs, el passat 25 de setembre va comptar amb la presència del Regidor d’ Agricultura i Medi Ambient, Miguel Gomis, i la Regidora de Formació, Raquel Mengual.

**AJUNTAMENT D’ONDARA **

Publicado en Actualitat, Ajuntament.