LA VI CURSA SOLIDÀRIA D’ONDARA A BENEFICI DE L’AECC SE CELEBRARÀ EL 22 D’OCTUBRE 2023

Les inscripcions (5 euros) es poden realitzar en www.somesport.com , i tota la recaptació es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer

Ondara, 22.09.23. Hui ha sigut presentada a la Casa de Cultura d’Ondara la VI Cursa Solidària d’Ondara a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que se celebrarà el diumenge 22 d’octubre 2023. En la presentació de l’esdeveniment esportiu solidari han participat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el Regidor d’Esports, Lluís Fornés; l’Oficial de la Policia Local, Desi Torres; la presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert; i els representants del Club d’Atletisme Ondara, el seu president Miguel Moreno; Mª José Català i Juan Ginestar.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 19 d’octubre a la web de www.somesport.com , i també de forma presencial en negocis locals: Calçats Dora, La Furiona, Esports Colau, Somriures, Naturalmente (herbolari), Ondara Òptics, Perruqueria Antonia Domènech, i Allianz Seguros. El preu de la inscripció, 5 euros, es destinarà íntegrament a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Des de l’organització es treballa amb una previsió d’alta participació, esperant arribar a més de mil inscripcions.

L’eixida VI Cursa Solidària d’Ondara serà a les 9:30 hores del diumenge 22 d’octubre des del Prado (igual que l’any passat)); l’arribada també serà al Prado. Abans, a les 9 hores, hi haurà primer un escalfament per a animar la cursa; a continuació es realitzarà el lliurament del xec en favor d’AECC i es llegirà el manifest. Posteriorment, en finalitzar la cursa, també es realitzarà una animació per a tots els participants. La cursa tindrà un recorregut de 4.2 km de circuit urbà per a caminants, mentre que per a corredors el recorregut s’augmenta fins als 7 km. La cursa transcorrerà per les partides Xebics, Mollons i Alfatares (els corredors arribaran fins a Torrecarrals). L’arreplegada dels dorsals es podrà realitzar el divendres 20 d’octubre de 18 a 21 hores al Decathlon d’Ondara; el dissabte 21 d’octubre de 18 a 20 al Decathlon; i el mateix dia de la cursa, diumenge 22 d’octubre, abans de l’eixida de la cursa.

El Regidor d’Esports, Lluís Fornés, ha agraït l’esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC en l’organització de la cursa; ha destacat la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, i ha fet una crida a la solidaritat, ja que tota la recaptació que s’aconseguisca en aquest esdeveniment esportiu, es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer, tal com ha recalcat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, qui ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en aquesta carrera solidària. Lluís Fornés ha agraït també la col·laboració de Policia Local, Protecció Civil, i Ondara Custom Club en la celebració de la cursa.

La Junta Local d’AECC s’ha bolcat en l’esdeveniment i ha aconseguit la col·laboració, mitjançant patrocini, de més 150 empreses locals i comarcals, que han posat el seu granet d’arena i contribuït econòmicament en la cursa solidària. La presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, ha agraït a tots ells la seua aportació i ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en la carrera solidària. Ha recalcat l’agraïment a la Regidoria d’Esports i al Club d’Atletisme d’Ondara per possibilitar que la cursa siga una realitat, mostrant la seua esperança en què siga novament un èxit i se superen els mil participants.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.