L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ARREPLEGA 11 TROFEUS AUTONÒMICS DELS JECV 2022-2023

Ondara, 25.09.23. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va participar dissabte passat 23 de setembre a València en la celebració del XXXII Dia de la Pilota Valenciana, que va comptar amb el lliurament, en L’Alqueria del Bàsket de València, dels trofeus als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (que lliura la Federació de Pilota Valenciana) en les diferents modalitats.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha aconseguit en la temporada 2022-2023 un total de 11 guardons, tenint com a coordinador a Juanma Garrido, i com a entrenadors a Arnau Oliver i Raül Blasco. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Lluís Fornés, es va posar a disposició de l’escola un autobús per a acudir a València a arreplegar els trofeus.

L’equip Benjamí d’Ondara ha aconseguit 4 trofeus; quatre bronzes en one wall parelles, escala i corda, raspall i llargues. L’equip cadet ha aconseguit en aquesta temporada també 4 trofeus: una plata en llargues, i 3 bronzes en one wall parelles, frontó parelles, raspall. L’equip juvenil ha aconseguit plata en one wall parelles, i bronze en raspall i llargues.

Tant l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, com el Regidor d’Esports, Lluís Fornés, han felicitat els integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors, pels èxits aconseguits durant tota la passada temporada 2022-2023. Lluís Fornés va acompanyar els integrants de l’escola en el lliurament de premis del Dia de la Pilota, i va expressar el seu orgull perquè l’escola d’Ondara haguera collit tants èxits esportius. També ha animat els integrants de l’Escola per a continuar així en la nova temporada que ja ha donat inici en l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, tenint de nou com a coordinador a Juanma Garrido, i com a entrenador a Raül Blasco.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.