SMOKING SOULS I COLOMET, CONCERT DEL 9 D’OCTUBRE A ONDARA

Ondara, 13.09.23. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Nerea Mallol, ha avançat la celebració del concert de Smoking Souls per a commemorar el 9 d’Octubre 2023. Aquest serà el seu darrer concert d’acomiadament a la Marina,abans de la seua aturada indefinida. Smoking Souls, grup nascut a Pego l’any 2010, canta en valencià, té publicats quatre àlbums i dos EP. El concert del 9 d’octubre també estarà protagonitzat per Colomet (el projecte musical de la valenciana Paloma Aparici).

El Concert amb Smoking Souls i Colomet serà el dilluns 9 d’octubre 2023 a la Plaça de Bous d’Ondara, des de les 19 hores, amb entrada gratuïta. Aquest acte estarà emmarcat en el Festival Arrels que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre, i que comptarà amb diverses mostres de les tradicions i cultura populars valencianes, segons ha avançat la Regidora de Cultura, Nerea Mallol.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.