24 JOVES PARTICIPEN EN L’ACTIVITAT MULTI AVENTURA DE BARRANQUISME ORGANITZADA PER LA REGIDORIA DE JOVENTUT D’ONDARA

Es va realitzar el passat diumenge 10 de setembre al Barranc del Gorgo de l’Escala (Anna), amb 24 joves d’entre 14 i 30 anys

Ondara, 12.09.23. Diumenge passat 10 de setembre, com a primera activitat de cara a l’inici de curs, des de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Jordi Ruiz-Orejón, es va organitzar una jornada multiaventura de barranquisme a Anna, concretament al Barranc del Gorgo de l’Escala. L’activitat va ser un èxit total de participació; va comptar amb 24 participants d’entre 14 i 30 anys, segons ha confirmat el responsable de l’àrea, que també va participar en la jornada.

Durant el matí del diumenge, els / les joves participants van gaudir fent activitats de barranquisme controlades per una empresa professional i amb experiència en aquest lloc concret, el Barranc del Gorgo de l’Escala; un barranc d’iniciació a l’abast de tothom amb salts des de diverses altures, que finalitzava amb un descens ràpel de 30 metres per dins d’una impressionant cascada d’aigua.

Des de la Regidoria de Joventut es va organitzar aquesta activitat, gratuïta per als participants, que van comptar amb trasllat en autobús, assegurança, monitors i tot el material necessari per practicar barranquisme. El Regidor de Joventut, Jordi Ruiz-Orejón, ha valorat molt positivament l’alta participació registrada i el nivell de satisfacció de les persones que van participar en aquesta iniciativa, que estava inclosa dins les accions recollides al Pla Jove (aprovat per la Corporació Municipal la passada tardor tot comptant amb la participació dels i les joves del municipi).

REGIDORIA D’INFÀNCIA, ADOLESCÈNCIA I JOVENTUT* L’AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.